IMG_8322.jpegIMG_8322.jpeg


IMG_8421.jpegIMG_8421.jpeg


IMG_8471.jpegIMG_8471.jpeg

Jacka Stenströms Kjol Gina Tricot T-shirt Filippa K Sandaletter Marzio Väska Mulberry

Igår fyllde jag 32 år och födelsdagen firades i min vita volangkjol, t-shirt, kort ulljacka och sandaletter. Det här med att man kan ha sandaletter utan att frysa var en bra present från vädergudarna.

Min födelsedag blev väldigt mysig. Jag blev väckt på morgonen med presenter och frukost på sängen och på lunchen tog en vän med mig på roselunch. På eftermiddagen hämtade jag och Johan tjejerna tidigare tillsammans för att gå ut på Djurgården och fika tillsammans. Jag hade bakat macarons som ni ska få se mer av sen. På kvällen skulle min mamma kommit över men det blev tyvärr inte så. I dessa tider blir allt lite annorlunda, det är jättetråkigt men man får ta igen det senare.