barnrum lekrum barnrumsinsp ballonger dockvagn dockhus matta bokhylla barn.jpgbarnrum lekrum barnrumsinsp ballonger dockvagn dockhus matta bokhylla barn.jpg

Väggballonger By On Bokhylla Alice & Fox Förvaringslåda Kids Koncept Dockhus STOY Litet dockhus Sylvanian families Förvaringskorg Elodie details Matta Ellos Home Taklampa Globen lightning “Kate Dockvagn Skrållan Tavlor The Crown Prints

För ett tag sedan gjorde vi om Livias sovrum till ett lekrum. Alma och Livia sover nu tillsammans i Almas rum och allt har blivit så mycket lättare för oss. Plus att tjejerna älskar att sova i samma rum!

I lekrummet har vi alla leksaker och det kan gå från städat till totalt kaos på 2 sekunder. Man ser inte det på bild men där jag står och fotar har vi vita stora plastlådor från IKEA där det ligger Duplo, tågbanor, docksaker och Barbies. Vad Alma och Livia gillar att leka med varierar från dag till dag såklart med dockor är alltid en succé.


IMG_1831.jpegIMG_1831.jpeg


IMG_1895.jpegIMG_1895.jpeg


IMG_1857.jpegIMG_1857.jpeg