Inlägget innehåller affiliatelänk


IMG_0080.jpegIMG_0080.jpeg

När jag sminkar mig till vardags finns det några produkter som jag har varit trogen flera år. När jag hittar en produkt jag älskar är det sällan jag byter. Ni som läser min blogg regelbundet vet att jag har haft problem med acne och sedan dess vill jag använda smink som känns lätt på hyn. Jag är inget proffs på smink så jag vill ha produkter som är lätta att använda och gör det snabbt att bli redo.

Tre av mina favoriter kommer från Glo Skin beauty och dessa är;

  • Pressed base foundation. En fantastisk pressad mineralfoundation som blir mer täckande desto mer man jobbar med den. Känns lätt på huden. Jag använder Natural light på vintern och Honey medium på sommaren. Ibland brukar jag “blanda” två nyanser med borsten.

  • Rogue i nyansen Soleil som jag själv tycker har en perfekt nyans.

  • Solpuder i nyansen Sunkiss som har två nyanser i en, en matt mörkare och en skimrande ljusare. Ger det där lilla extra.


IMG_0066.jpegIMG_0066.jpeg


IMG_0043.jpegIMG_0043.jpeg