IMG_4027.jpegIMG_4027.jpeg


IMG_3949.jpegIMG_3949.jpeg

Här sitter jag och jobbar! Vi har ställt skrivbordet mot fönstret och det är jag så glad över. Jag älskar att se ut över de gröna träden, det känns så harmoniskt även om vi bor i stan. Jag har alltid ett anteckningsbok bredvid mig för jag älskar att skriva för hand. Boken som ligger på skrivbordet känns nästan som mocka och kommer från Akademibokhandeln.

Jag jobbar som frilanskonsult på deltid med affiliate, digitalt content och influencer marketing som inriktning. Det är jättekul att vara egen men jag saknar ibland att ha kollegor. Ett plus i tider som dessa är att jag är van att jobba hemifrån och lätt för att sätta upp rutiner. En negativt sak är såklart att uppdragen blir färre då många företag kämpar ekonomiskt. Jag hoppas dock på en starkare höst!