Inlägget innehåller affiliatelänk


IMG_5265.jpegIMG_5265.jpeg


IMG_5306.jpegIMG_5306.jpeg

Jeans Odenim Skjorta Newhouse Ballerinas Heelow iPhoneskal Bounir

För bara några veckor sedan skrev jag ett inlägg om jeans. Om att jag kände att jag inte riktigt har hittat “mitt“ märke än. När vi kom hem från Skåne köpte jag ett par jeans från Odenim, jag beställde utan att ha testat innan och höll tummarna. Dessa visades sig vara helt perfekta. Höga i midjan, lagom stretch, mjuka i tyget och modellen är ankellång vilket för mig helt lagom. Ett stort plus är att jeansen är av ekologisk bomull och återvunnen elastan.

Jag vet att det kanske låter löjligt men jag blir så glad när jag hittade en modell som passade perfekt. Efter sista graviditeten och med magmuskeldelningen har jag haft svårt med byxor. Just den här modellen finns tyvärr bara i en färg men jag hoppas och håller mina tummar att det kommer att komma fler tvättar framöver!