IMG_3558.jpegIMG_3558.jpeg

Tröja Oui Byxor Newhouse Skor Karmine Väska Louis Vuitton

Jag vet inte om ni följer Ebba och Emilias konto Säker Stil på Instagram men den här veckan är det #säkerstilchallenge. Temat är hållbarhet med mindre kategorier varje dag. Idag är det “Bästa PPA“ – alltså pris per användning. Det som man använt mest i garderoben i förhållande till sitt pris. Deras challenge är ingen tävling utan är till för att inspirera varandra (och självklart dra uppmärksamhet till Säker Stil).

Idag postade jag en bild under deras hashtag med dagens outfit. Min bästa PPU i garderoben är min lilla pochette från Louis Vuitton. Jag köpte väskan för cirka 12 år sedan och den har varit med om allt. Från fester till stranden. Herregud tänk om väskor kunde prata, då skulle den här skvallra på som aldrig förr haha. Ibland agerar den bara väska men ibland som insats i en större modell. Den är så välanvänd och blir bara snyggare med åren.

Jag tänker ofta på PPU i min garderob för min vill ju ha så hög användning som möjligt. Visst, det är jättesvårt för mer festliga plagg men för basgarderoben är det viktigt att det används ordentligt. Andra saker med bra användning är såklart mina bröllopsringar och en cashmeretröja från Massimo Dutti.


IMG_3185.jpegIMG_3185.jpeg


IMG_3443.jpegIMG_3443.jpeg