Inlägget innehåller affiliatelänkar


Angelica Aurell.jpegAngelica Aurell.jpeg


IMG_6778.jpegIMG_6778.jpeg


IMG_6764.jpegIMG_6764.jpeg

Jeans Newhouse Boots Peter Kaiser Kappa & tröja Newhouse Väska Louis Vuitton Halsband Asos Nagellack Essie

Denna tisdag ser jag ut såhär! Jeans, stickad tröja och en härlig kappa till. En väldigt skön och basic outfit. Som en extra detalj tog jag ett pärlhalsband som sitter precis under kragen. Mina jeans är lite högre i midjan och ankellängd vilket betyder lagom längd för mig haha. Det är flera som har frågat och jag är 161 cm lång och behöver i vanliga fall lägga upp jeans som inte är ankellängd.

Mina bruna mockaboots köpte jag för ungefär 3 år sedan och de är ett par höstfavoriter. Peter Kaiser gör generellt väldigt bekväma skor och dessa har en mjuk bekväm sula.