Inlägget är i samarbete med Newhouse

Newhouse stickat.jpg

Hösten och vinterns favoritplagg är ju helt klart den stickade tröjan. Ni som läser min blogg vet hur mycket jag gillar stickat och klassiska plagg och därför är jag väldigt glad över det här samarbetet med Newhouse. Jag har köpt deras plagg under tre år så det är ett varumärke som är helt i linje med min stil. Kvalitativa plagg med bra tillverkning och miljötänk.

I det här inlägget visar jag och Anna-Karin våra utvalda favoriter och med rabattkoden CC20 får ni 20% rabatt på allt stickat. Koden gäller mellan 9-16 november i Newhouse webbshop.

Newhouse mode stickat Angelica Aurell Anna-Karin klassisk stil mode kontor skjorta.jpg

Svart och beige är en kombination vi båda älskar. Tidlöst och passar året om. På bilden har jag på mig Sasha jumper med Pearl shirt och svarta stretchbyxor. Anna-Karin har på sig Isabella long cardigan.

Angelica Aurell polotroja Humlegarden Newhouse stil modebloggjpg

Jag använder polotröjor flera dagar i veckan och här ovan har jag Cosy turtle i bomull med Isabella long cardigan. I min väska skymtar Chelsea scarf med det finaste mönstret.

hostmode Angelica Aurell Newhouse stickat lammull plisserad kjol.jpg

Newhouse Angelica Aurell Anna-Karin stickad troja plisserad kjol kontor mode stil klassiskt.jpg

Tröjan som matchar höstlöven är Somerset roundneck i lammull. Den här underbara tröjan finns i fem färger och är en riktig garderobsklassiker. Till stickade tröjor med en mer figursydd passform gillar jag att matcha med kjol.

Valhallabageriet Newhouse troja klassisk stil mode kontor Angelica Aurell plisserad kjol.jpg

Visst har Newhouse många härliga plagg? Om du behöver en nytt klassiskt stickat plagg kan du använda koden CC20 och få 20% rabatt. Koden gäller för alla stickade plagg mellan 9-16 november i Newhouse webbshop.