IMG_6612.jpegIMG_6612.jpeg

Jag är en person som älskar att skriva ned saker. Hur bra appar det än finns så återkommer jag alltid till papper och penna. Jag kommer ihåg saker lättare och tycker att det är skönt att få ur saker man ska göra, tankar och ideer. Minst två gånger i veckan skriver jag listor på min lista från Bookbinders Design, så skönt att pricka av saker haha.

Tröjan som jag har på mig på bilden ovan har jag bott i de senaste veckorna. Den kommer från Oui, är lite oversize, i ull och cashmere med en stor skön krage. Älskar den här typen av stickat som man kan ha många många år. Bara man tar hand om sina ull/cashmereplagg kan man ha plaggen länge.


IMG_7202.jpegIMG_7202.jpeg

Mitt favoritljus just nu! Från finska märket Malia och doften heter Serenity.


IMG_7212.jpegIMG_7212.jpeg

Skriver ofta den här typen av listor. Med både små och stora saker.