ac.pngac.png


IMG_7781.jpegIMG_7781.jpeg


IMG_7786.jpegIMG_7786.jpeg


IMG_7824.jpegIMG_7824.jpeg

Min klänning Asos Alma & Livas klänning Newbie Ballerinas KappAhl Rosetter Petite Olivia

Här hemma har vi klätt upp oss lite. Inte för någon speciell anledning utan för att det är kul och lite stämningsfullt. Det var Almas ide och hon tyckte jag skulle ha min ljusa maxiklänning för den är mest “prinsessig“. När det inte är några fester eller mingel får man ordna lite extra mysigt hemma. Vi kör dock inte på någon festlig meny direkt utan det blir korv och makaroner.

Nu till jul har jag köpt de sötaste klänningarna från Newbie till Alma och Livia. Klänningarna är så mjuka och jag gillar volangdetaljerna. Även om det är en klassisk julklänning fungerar den såklart året om! Livia gillar sin så mycket att hon vill sova i den.