Adjustments.jpegAdjustments.jpeg


Adjustments.jpegAdjustments.jpeg


Adjustments.jpegAdjustments.jpeg

Paljettkavaj French Connection Paljettbyxor French Connection Pumps Rizzo Halsband Engelbert Anna-Karins outfit; Paljettkjol H&M Topp H&M Skor Manolo Blahnik

Hoppas att ni får en mysig nyårsafton! Förra året hade vi tre familjer över på middag, bland annat Anna-Karin med lilla Elis men det här året blir det annorlunda. Vi kommer fira bara familjen hemma ikväll och det ska bli jättekul. Jag har köpt ballonger, partyhattar och tutor. På menyn står löjrom, risotto med räkor och pavlova. Tre av mina favoriter hehe. Alma fick vara med och bestämma dessert och hon röstade också på pavlova.

Jag skålar in det nya året (om man inte somnat innan) i min paljettkostym från French Connection. Även om det blir ett litet firande i år vill jag ändå klä upp mig. Kanske dock byter ut klackarna till tofflor efter en stund…