Jag tror sällan att så många har längtat efter ett nytt år som nu. Problemen kanske inte försvinner med 2020 men jag tror att man kommer få mer energi av ett nytt år. Med januari kommer en positiv känsla och förhoppning om ett bättre år.

Jag ska verkligen inte klaga för jag är lyckligt lottad men 2020 har periodvis varit svårt här också. För min egen del trodde jag att det här var året jag skulle komma igång ordentligt med jobb men så blev det inte. Jag har massor med ideer och ambitioner men dessa har tyvärr hamnat lite på paus.

Från året 2020 tar jag med mig att inte ta små saker för givet. Som att kramas. Att gå på restauranger eller eller träffas vänner på en bar. Gå på museum. Att coronaviruset härjar (var ju själv sjuk i våras) är fruktansvärt men jag hoppas att det kan bidra till någonting bättre.

Angelica Aurell inredning mode skrivbord carl hansen elbow.jpgAngelica Aurell inredning mode skrivbord carl hansen elbow.jpg

För 2021 har jag några nyårsmål som jag siktar på;

  • Komma igång ordentligt med jobb! Jag frilansar inom digital marknadsföring med ett extra stort intresse för affiliate och content. Jag hoppas på fler långsiktiga uppdrag alternativt en deltidsanställning.

  • Att bli stark igen. Jag opererade ju min magmuskeldening i mitten av november och till våren kommer jag att kunna börja träna igen. Jag längtar efter att kunna få tillbaka en stark kropp som orkar.

  • Bli bättre på att laga mat. Den här hade jag med på min lista från förra året haha men det har runnit lite ur sanden. Jag vill laga fler middagar från grunden och våga testa nya recept.

  • Ge mer kvalitetstid till Alma och Livia var och en för sig. Att få en egen dag då och då brukar vara väldigt väldigt uppskattat.

  • Utveckla bloggen! Ska göra den mer användarvänlig och kommer även skriva mer här. Jag gillar Instagram men jag älskar att blogga. Man är inte styrd av algoritmer utan skapar ju sina förutsättningar helt själv. Så jag hoppas ni kommer fortsätta att läsa här!

  • Mindre skärmtid på kvällarna. Helst lägga bort iPhonen helt och hållet om det inte är något viktigt såklart.