Kavaj Modes Stockholm Byxor Oui Tofflor H&M Halsband Engelbert

Mina måndagar brukar vara rätt spretiga. Det är dagen då jag påbörjar massor av saker, har typ 23 flikar öppna på datorn och skriver ner massor i anteckningsboken. Jag samlar inspiration på Pinterest samtidigt varvat med Instagram. Jag mailar, småsurfar och följer upp saker från helgen. Resten av veckan är inte alls så spretiga men måndagar är verkligen min allt-i-allo dag.

Häromdagen fick jag en fråga; Vad jobbar du med egentligen? Svaret är att jag just nu frilansar som konsult inom främst affiliatemarknadsföring. Jag tycker att det är så kul med prestationsbaserad och digital marknadsföring! Man får vara kreativ och samtidigt är det lätt att följa upp det man gjort. Jag jobbar deltid och resten av tiden använder jag till bloggen och att kunna hämta tjejerna på förskolan i tid.

Just nu har jag timmar lediga så om ditt företag eller någon du känner behöver hjälp så får du mer än gärna höra av dig! Min mail är angelica@angelicascloset.se

Etiketter: