Jag har fått frågan om att visa mer inredningsbilder – och självklart ska jag göra det!

Idag tänkte jag dela med mig av tre bilder från vårt kök. Det vita matbordet är från IKEA och kommer även med iläggsskiva. Vi letade länge efter ett vitt bord med lite rundade kanter för tjejerna brukade ständigt slå i kanten i vårt gamla. Jag blev så glad när vi hittade det här! Stolarna är rätt nya och kommer från Carl Hansen, stolarna är designade av Hans J. Wegner och heter Elbow chair. Vi har stolarna i tvålad ek med svart lädersits. Jag älskar dessa stolar som kommer bli snyggare och snyggare med tiden.

I hörnan står ett sideboard som är en del av vår köksö från Bulthaup. Köksön var så stor att vi bestämde oss för att ta en del och använda som sideboard. Ovanpå finns en marmorskiva och på den står en lampa från Foscarini och vas från Cooee. Tavlan har Johan gjort och adderar lite färg i köket.