Myskläder Oui Tofflor Zara Kaffekopp Rörstrand Lampa Le Klint

Den här helgen blev inte riktigt som planerat. För en gångs skull hade jag en del roliga planer, både med familjen och vänner men det blev inte riktigt så. Jag fick en rejäl förkylning så har bara varit hemma hela helgen.

Om man ska se det från den positiva sidan har jag planerat lite i lägenheten. Vi håller på att göra klart vår sovrum och det senaste är att vi ska måla väggarna och sätta upp lister. Både jag och Johan drar åt oss beige men vi har inte riktigt hittat rätt än. Det är svårt det där med färg eftersom man vill att det ska fungera i alla ljus. Man vill att det ska kännas varmt men ändå inte ta över rummet. Förutom vårt sovrum ska Alma och Livia börja sova i egna sovrum så jag har planerat kring det. Just nu sover de tillsammans och har ett lekrum men båda två börjar vilja ha sitt eget så vi kommer köra på det.