När det kommer till hårvård har jag favoriter som jag har använt periodvis under flera års tid. Jag har skrivit om det tidigare men exempelvis är Kevin Murphy en oslagbar favorit. Jag har testat många schampon och balsam men det finns inget som mitt tunna hår gillar så mycket som Kevin Murphy. Håret håller sig rent längre och man får den där frisörkänslan efter varje tvätt. Så jag kan verkligen säga att jag har hittat mitt märke.  Min stora favorit är serien Angel som är perfekt för tunt hår men även Plumping som ger lite extra volym.

Det har tillkommit 3 favoriter i hårväg och det är;

  • Schampo från Kevin Murphy Balancing Wash – fungerar jättebra på mitt tunna raka hår.
  • Värmeskydd från Living Proof Restore perfecting spray som skyddar håret vid styling.
  • Hårlotion från Kevin Murphy Anti Gravity som ger volym utan att tynga ner håret eller ge en ”kladdig” känsla.

Mitt bästa tips när man ska köpa hårprodukter är att hålla koll på olika webshoppar. Jag brukar köpa min favoriter när det är kampanjer för då kan man spara en del.