Förra veckan var jag och tre tjejkompisar på en weekend i Palma. Det var så fantastiskt och jag ha laddat mina batterier till max! Det kändes otroligt skönt och kul och äntligen få komma iväg på en resa. Jag är så tacksam över det!

Vi flög tidigt på torsdagen och hem sent på söndagen så vi maxade verkligen tiden där. Vi hann med mycket och har njutit av god mat, vin, sol och bad. Vi bokade in några favoriter sedan tidigare och hann även med några nya äventyr. För dig som är intresserad har jag summerat några höjdpunkter nedan.

Torsdagen; Vi lämnade våra väskor i huset och bytte om på två minuter innan vi åkte till Bendinat. Det är ett hotell som har fin utsikt och jättegod mat. Efter badade vi på klipporna nedanför hotellet. På kvällen åt vi middag på Spot. Efter drack vi drinkar på Hotel Cuba som har en takterrass. 

Fredagen; Runt klockan 10 åkte vi mot Sa Foradada som ligger vid Deia. Det här är nog min favoritplats på hela Mallorca, den utsikten är något alldeles speciellt. Nedanför berget och nere vid havet ligger en restaurang där man kan äta fantastisk skaldjurspaella och sangria. Det tar cirka 40 minuter att gå ner och närmare en timme upp igen för berget. Man kan såklart bada där också och det är klippor som gäller. På kvällen åkte vi ut till Cap Rocat där vi först tog en drink på hotellet innan middag på Sea Club. Den kvällen var nog min favorit under resan, fantastisk miljö och god mat. 

Lördagen; Vi var trötta den här dagen så vi hade bokat solsängar och lunch på Mhares Beach Club. Jag hade inte varit där innan men det var jättebra. Trevlig personal och lugn stämning. På kvällen åt vi middag på Rosa del Mar och efter drinkar på Nicolas

Söndagen; Sista dagen hängde vi på Assaona som ligger på stranden i Palma. Vi hade bokat solsängar och lunch där. Här har jag varit flera gånger på vintern med aldrig för sol och bad. Deras sushi är god och jag gillar miljön med de stora stråparasollen.