Inlägget innehåller affiliatelänkar

Julstjärna Markslöjd / Kaffekopp Rörstrand / Kjol Filippa K / Läppstift YSL / Nagellack Essie / Örngott Mille Notti / Shampoo och balsam Kevin Murphy / Barnkuddar Alice & Fox / Puder Armani / Lampa Gubi / Pläd Mille Notti / Tröja Filippa K / Ansiktsrengöring Jan Marini

Den här veckan är helt klart den mest köpstarka på hela året. Ingen kan ju ha missat alla mail som rullar in med kampanjer, kampanjer, kampanjer. Om jag ska vara helt ärlig är jag redan trött på Black Friday innan den ens har börjat. MEN det finns faktiskt bra köp att göra. Så länge man undviker spontanköp och hoppar över att köpa för köpandets skull.

Jag själv brukar passa på att handla saker jag alltid använder under Black week och Black Friday. Det är exempelvis mina ansiktsprodukter från Jan Marini eller shampoo och balsam från Kevin Murphy. Jag håller även span på smink som jag behöver fylla på med. Eftersom det är produkter som kostar en del gör ju rabatten skillnad. När det är produkter man känner till vet man ju också om den är nedsatt korrekt.

Jag har även köpt några julklappar till tjejerna och just nu tycker jag att Jollyroom, Babyland och Åhlens har bra kampanjer. Gillar dina barn exempelvis Barbie är det bra priser hos Jollyroom.