Förra veckan var en riktigt underbar sådan! Det känns dock väldigt konstigt att skriva så med tanke på kriget i Ukraina men jag hoppas att ni förstår hur jag menar.

Veckan började med att jag och Johan fick några dagars egentid och vi åkte till Tällberg i Dalarna. Jag hade aldrig varit där innan men det var så vackert. Bara röda hus med vita knutar och fantastisk utsikt över Siljan. Vi bodde på Åkerblads två nätter och vårt rum hade en så fin tapet. Om vi någon gång köper lantställe skulle jag vilja ha en sådan här tapet i ett rum. Så harmoniskt med blommor.  Under tiden i Tällberg tog vi det bara lugnt, promenerade och åt hehe. Tyvärr var nästan alla cafeer stängda men vi hade det härligt ändå!

På onsdagen checkade vi ut och åkte mot Orsa Grönklitt där Alma och Livia hade startat sportlovet med min mamma. Det är underbart med egentid men inget slår att få krama sina barn.

Jag gillade verkligen den blommiga tapeten.

Första kvällen satt vi lite för oss själva i en hörna av restaurangen. Det var så mysigt!

På promenad i Fryksås.