Sportlovet spenderades i Orsa Grönklitt och det var första gången som jag var där. Min mamma med sambo brukar åka dit och åka längd så det var de som bokat hus och styrt upp allt. Det var jättebra för barnen och jag skulle absolut kunna tänka mig att åka dit igen. Det kanske inte är något för den som söker avancerad alpin men som småbarnsfamilj eller nybörjare var det bra.

Alma hade stått på skidor en gång innan och det var Livias första gång. I slutet av veckan kunde Alma ta och åka knapplift själv, åka ner i grön backe utan problem, svänga, stanna och göra små ”hopp”. Livia kunde åka knappliften själv och åka delar av grön backe själv, annars hålla i mina eller Johans stavar då hon inte lärt sig att bromsa riktigt än. Jag är superimponerad och stolt för jag hade inte förväntat mig att det skulle gå så bra. Ser verkligen fram emot att åka skidor igen med familjen!

Något som inte var lika kul med veckan var att jag ramlade och slog i svanken och svanskotan rejält. Jag tog inte emot mig så all vikt kom på det området. Jag har fortfarande ont och det visar sig att jag fått en skada i ledbanden i ryggen. Nästa gång får det bli en ryggplatta vid skidåkning hehe..

Fyra som är laddade för en dag i backen

Tjejerna tyckte det var kul att ta på skidorna själv

Egen after ski vid stugan vi hyrde