Tiden har gått så fort den senaste tiden och jag har haft bloggen lite på paus. Men nu är jag tillbaka! Jag har glömt att visa er bilder från Villefranche som jag besökte sista helgen i mars. Vi var 11 stycken som flög dit för att fira en väns födelsedag fredag till måndag. Det var en helt fantastisk helg och det var underbart att möta våren.

De flesta av oss bodde på samma hotell, Welcome Hotel, som ligger precis vid havet. Alla rum har balkong och jag hade turen att bli uppgraderad till ett rum med två balkonger. Lyxigt värre. Jag skulle rekommendera det här hotellet för alla var så vänliga och hjälpsamma. Det kanske inte är det bästa valet på sommaren dock för det finns ingen pool. Såhär på våren var det perfekt och jag njöt till max av att äta frukost på balkongen. Jag bodde själv och som småbarnsförälder är det guld värt att bara få vara själv ett tag.

Under dagarna i Villefranche tog vi det lugnt, promenerade runt i byn och tittade på alla vackra hus och gränder. Vi åt god mat och en hel del rose. På lördagen åkte vi till Cannes där vi åt middag och festade på Baoli hela natten. Jag har inte varit på nattklubb på evigheter och kom knappt ihåg hur man dansade kändes det som haha.

Den här resan gav mig massor med energi och minnen för livet.