När vi var i Tyskland (ska skriva mer om det snart) läste jag ut sommarens första bok. Det är James Clears 1% metoden som handlar om att skapa nya goda vanor och bryta dåliga. Jag fick tips om den här boken från en vän (kanske en pik haha) och jag är så glad att jag köpte den!

1% metoden är inspirerande och kommer med många bra tips oavsett vad man vill skapa eller bryta. Det handlar om att långsamt förändra sitt beteende och man kan börja med små steg som sedan kan leda till större hållbara förändringar i ens liv. Jag känner mig själv peppad efter att ha läst boken och kan varmt rekommendera till alla som är ute efter någon typ av förändring.

Exempel på ny vana jag vill skapa;

  • Bli mer strukturerad när det kommer till min redovisning. Jag behöver sätta upp mer rutiner och göra det mer attraktivt för mig själv så jag inte gör det i absolut sista sekunden.

Exempel på dåliga vana jag vill bryta är;

  • Hänga upp kläder i garderoben. Jag ska erkänna att jag är lite slarvig när det kommer till detta och jag lägger ofta kläder som ska tillbaka på en stol så det blir en hög haha.

En vana jag är stolt över;

  • Jag har hittat en träningsrutin som jag gillar, vill göra och mår bra av.