Inlägget innehåller affiliatelänkar

Den här veckan har jag haft på mig slipkjol två dagar och det är ett sådant plagg som jag älskar året om. Nu när det är lite kyligare ute matchar jag helst med en stickad överdel. Bara ben håller jag kvar i så länge det bara går!

Jag har fått några frågor om mina kjolar och flera har bett om tips på just slip/satinkjolar så här nedan kommer utvalda favoriter i olika prisklasser. Min beiga på bilden ovan köpte jag på Marqet i mars men den är tyvärr slutsåld. Den svarta kjolen som jag hade på denna reel kommer från danska Y.A.S och finns här för 415 kronor. Just den svarta kjolen har jag även i rosa och är verkligen nöjd med den modellen, jag har storlek S i mina.

1 Arket 690 kr / 2 Max Mara Leisure 1700 kr / 3 CW by Carin Wester 499 kr / 4 Wakakuu Icons 1299 kr / 5 Lindex 299 kr / 6 & other Stories 690 kr / 7 By Malina 1599 kr / 8 Marville Road 1799 kr / 9 Ahlvar Gallery 2395 kr

Det finns slipkjolar i olika material och det är oftast något som prislappen kan ge en indikation på. Slipkjolar brukar vara gjorda av viskos, polyester eller siden. Jag är inget stort fan av polyester men för just slipkjolar tycker jag oftast att det fungerar fint.