Tidigare i veckan besökte jag EKPR för att spana in höstens nyheter från deras varumärken. PR-byråer brukar ha pressvisning ett par gånger om året där man kan se vad som lanseras framöver. Det är alltid kul att få se nyheter och man får ofta inspiration till sin egen garderob eller hem.

Här ovan ser ni massor med vaser från Lindform. När det kommer till små vaser tycker jag att det är fint ha flera tillsammans.

Den här stora vasen från Lindform är min favorit – så vacker form och färg!

Det serverades pasta till lunch, jag hög in på två portioner som den pastaälskare man är.

Fastnade för dessa kuddar med svart kant från Markslöjd! Den fina fluffiga mattan under är från Chhatwal & Jonsson.

Mer vaser blev det! Danska märket Louise Roe har nog bland de finaste vaserna. Jag älskar att de är lekfulla med stilrena på samma gång. Mina favoriter är modellerna Pirout och Balloon i vitt.

En rolig nyhet hos Ceannis är den här väskan med gnistrande stenar. Så fint till vinterns alla fester eller med jeans för att piffa till en vardag. Väskan kommer i tre färger; svart, silver och grönt.