Jag tycker att det är så härligt med höst! Jag vet inte vad ni känner men jag tycker att hösten känns romantisk. Löven ändrar sakta färg, luften är frisk och man kan börja använda alla mysiga stickade plagg. Jag älskar att se löven börja falla och hur de sakta åker med vinden.

Den här hösten satsar jag mycket på min personliga utveckling. Kanske berättar mer om det sen men jag vill verkligen ta hand om mig själv. Då menar jag inte utsidan utan mer mentalt. Jag har exempelvis börjat mycket med avslappnings och andningsövningar. Jag är en person som andas ”högt upp” så det är något jag jobbar på. Jag vill även bli mer effektiv och snabbare ta tag i saker som jag tycker är tråkigt.

Ni kanske redan har sett det med här på sajten har jag lanserat en shop där jag samlar mina favoriter i olika kategorier. Jag får ofta frågor om shoppingtips så jag tänkte att det är ett bra sätt att samla fina produkter på samma ställe. Som vanligt satsar jag mycket på klassiska plagg med en twist och det är alltid en blandning av prisklasser.