Inlägget innehåller affiliatelänkar

Kappa Lexington Klänning Marqet Pumps Alberville Väska Pourchet Paris Solglasögon Gucci

I helgen hade jag och Johan egentid och i fredags var vi ett dygn på Smådalarö. När vi åkte dit hade jag på mig en superskön klänning med lång ärm som jag köpte tidigare i höstas (har visat den i ett tidigare inlägg). Den känns som att ha på sig pyjamas haha men jag gillar att man kan klä upp den lite med klackar om man vill. Över hade jag ett helt nytt köp för hösten, nämligen en mörkbrun kappa i ull och cashmere. Jag har letat efter en mörkbrun kappa i två år nu så jag slog till på den här med en gång då den är så mjuk och har hållbara varma material.

Nu låter det som jag shoppar massor men väskan är också ny. Jag har köpt en väska från det här märket innan och tycker att deras kvalitet är toppen och till en rimlig prisnivå. Jag gillar att väskan är en kombination av tweed och läder och är lite större i modellen, de flesta av mina väskor är nämligen små.