Ni har ju säkert sett på Instagram men fredag till lördag checkade jag och Johan in på Smådalarö Gård. Vi var där i början av sommaren på bröllop men då var det ju fest och mindre fokus på sömn och avkoppling haha. När vi nu fick en helg för oss själva ville vi komma iväg och göra någonting ihop. Först tittade vi på utlandsresor men vi hittade ingenting med bra flygtider så då blev det något kring Stockholm istället.

Jag växte upp i Vendelsö så Dalarö var ett ställe vi åkte till ibland på sommaren. Speciellt i närheten kring Schweizerdalen och badade. Hur som helst var det kul att komma iväg dit igen och nu satsa på spa och avkoppling. Vi bokade övernattning med spa och kom dit redan vid lunch vilket visade sig vara ett bra drag för det var nästan tomt i deras spa. Det var så skönt att bara ta det lugnt, basta och bada i deras varma pool ute. Vi gick också ned till den röda bastustugan där man kan bada i havet, hotellkortet fungerar där under hela vistelsen så man behöver inte göra det ihop med spa. Jag badade faktiskt i havet (fast jag är världens badkruka ibland) men det var riktigt uppfriskande.

Restaurangen på kvällen var rätt bullrig men vi var nöjda med maten och personalen är trevliga. Hade dock varit härligare att äta i en mer lugn miljö när man var så avslappnad efter en eftermiddag på spa.

Innan vi åkte hem till stan igen på lördagen tog vi en sväng på Dalarö. Det är mysigt att promenera runt där och finns några små restauranger och caféer öppna. Naturen är så vacker nu när det sakta men säkert börjar skifta färg.

Underbart att mysa här med ett glas bubbel (eller två)

Den här bilden är från bastustugan. Det var så vackert när det duggade och dropparna träffar vattnet.

Romantiserar alltid löv av någon anledning haha