Inlägget innehåller affiliatelänkar

Tröja Lexington Kjol Lexington Pumps Dune London Örhängen Ellos Collection Väska Accessorize

På middagen igår med Lexington hade jag såklart på mig – Lexington! Jag har ju skrivit om det innan men jag gillar verkligen deras kvalitet och det är plagg som håller år efter år. Jag har handlat på Lexington sedan många år tillbaka och har alltid varit nöjd. Det är extra kul att få gå på Thanksgivingmiddag hos ett varumärke man verkligen gillar.

Jag såg precis att både min kjol med slits och tröjan i bomull/cashmere nu finns på 30% rabatt. Så bra! Jag har storlek S i både kjol och tröja. Kjolen är normal i storlek och tröjan aningen stor vilket jag gillar.

Gårdagens accessoarer blev mina stora gnistrande örhängen som finns på rea nu också. Mina pumps med stenar har jag haft i många år och samma med min lilla väska som jag köpte någon gång efter studenten (det var inte igår hehe).