Inlägget innehåller affiliatelänkar

Klänning Ellos Collection Pumps Karmine Paljettblus Marqet Kjol Marqet Anna-Karins pumps & other Stories Örhängen Ellos Collection

December är nog den festligaste månaden på året och vad passar då bättre än paljetter? Det är så fint att gnistra lite extra om man ska på middag eller fest. Både jag och Anna-Karin älskar paljetter och min svarta klänning kommer från Ellos Collection och Anna-Karins set från Marqet. Jag tycker inte att man ska vara rädd för att addera ett par gnistrande örhängen eller lite roligare skor till paljetter, ibland är det kul att köra efter more is more!

Jag brukar få frågor ibland om mina pumps med bollar på och dessa köpte jag i Palma för ungefär 6 år sedan. Det här är pumps man kan ha hela kvällen utan att få ont. Jag tycker att skor gjorda i Spanien generellt håller väldigt hög kvalitet.