Kappa Marqet Stövlar Rizzo Klänning Frogbox Mössa Stenströms Väska Pourchet

Tänk att det bara är två dagar kvar till jul! Tiden går så himla snabbt. Jag tycker iallafall att december har gått i rekordfart. Igår fikade jag med en vän på Valhallabageriet, det är så mysigt där. Jag föredrar deras bageri på Östermalmsgatan för det är lite lugnare. Bullarna är så goda!

Det är inte alls lika kallt längre så igår körde jag på en stickad klänning i merinoull, en kofta och min vita kappa över. Jag kände för att piffa till min svarta mössa lite och satte dit en brosch. Det är alltid fint tycker jag! Den här pärlbroschen köpte jag för många år sedan men jag har tyvärr glömt bort var. Broscher är något som kan vara kul att fynda secondhand eller på auktion, eller varför inte se om en släkting har en gammal brosch att låna ut.