Stickad klänning & kavaj Massimo Dutti

Igår var kontrasternas dag! Jag började min tisdag med att träffa min psykolog och sedan satt jag i princip hela dagen och försökte djupdyka i Fortnox. Tror inte det kan bli en tråkigare dag än det haha. Det här med siffror faller mig inte alltid naturligt men jag har som mål det här året att bli bättre. Jag brukar sitta hemma och jobba och varierar mig mellan vårt sovrum (där jag har mitt skrivbord) och köket. Igår blev det köket och det är alltid bra för då har man nära till kaffet.

Klockan fem mötte jag upp Bella för ett glas på Tures. Så mysigt att ses och prata om allt mellan himmel och jord. Efter en timme gick vi till Omegas nya butik på Biblioteksgatan där Omega och Connoisseur bjöd på champagne, caviar och en titt på jubileumsnumret.

Köket var kontor igår.

Älskar den här rosa färgen på nagellack! Armbandet kommer från Edblad.

Mötte Bella för mingel.

Mums med macarons.

Klockor, caviar och Connoisseur är ingen dålig trio.