Kaffe och choklad är alltid trevligt!

Så skönt fräscha till håret

Igår var jag hos frisören och piffade till håret. För ungefär ett år sedan började jag färga mitt hår så det är något som är relativt nytt för mig. Chocken över vad det faktiskt kostar att färga/tona håret har inte lagt sig än kan jag säga haha. Svettas varje gång jag är där! Jag går hos Björn Axen och har hittat en frisör jag verkligen gillar så det är kul. Jag har testat många frisörer genom åren men hittade hit på rekommendation av en vän. Jag är inte  kräsen med mitt hår men det är härligt med en frisör som förstår hur man menar.

Jag vill att det ska se så naturligt ut som möjligt men återskapa lyster som jag tappat de senaste åren plus dölja ”några” grå hårstrån. Jag fick mitt första gråa hårstrå vid 30 och sedan har det bara ökat upp. Det positiva med gråa hårstrån är att jag känner (vet inte om det stämmer) att håret känns tjockare.