Inlägget innehåller affiliatelänkar

Kappa Marqet Halsduk Dagmar Stövlar Tamaris Väska Pourchet Paris

Såhär såg jag ut häromdagen! Jag älskar min stora vita halsduk. Den är i ull och jag köpte den för många år sedan från Dagmar. Halsduken håller sig fin år efter år och man kan tvätta den i ullprogrammet i tvättmaskinen utan problem. Min kappa köpte jag förra året men den är återkommande och finns nu också.

Cremvit cashmere & ull Arket 990 kr / Svart ull & Other Stories 690 kr / Cremevit med kontrastsöm Arket 790 kr / Svart oversize i ull & tencel COS 1190 kr / Kabelstickad grå i cashmere & ull Arket 990 kr / Cremevit ribbstickad i cashmere & Other Stories 890 kr

En varm halsduk i något härligt material är en investering i garderoben. Precis som tröjor håller halsdukar många år om man väljer ett bra material och tar hand om den på bästa sätt. Väljer man en stilren färg har man något som passar till många olika outfits.

Här ovan har jag valt ut sex härliga halsdukar i bra material. Alla är superfina och jag är sugen på en svart. Jag hade en svart i ull men jag tappade bort den för två år sedan. Jag tycker att & Other Stories i ull med fransar har ett bra pris men jag gillar även den utan fransar från COS som också är bred i modellen.