angelicas closetangelicas closet

angelicas closet

Nej, nu kommer det inte ett inlägg om vår svenska designstolthet Acne utan om hudsjukdomen med samma namn.

I början på hösten 2012 märke jag att min hy ändrades, mina porer blev större och jag fick fler finnar en vanligt. Jag kom ihåg när jag spelade in den här videon för Lancome, jag var rädd att det skulle synas och bad kameramannen att inte zooma in på ansiktet. I december har jag fått finnar över hela kinderna och käklinjen vilket gör att jag ringer min läkare i panik, jag får Skinoren utskrivet som dämpar men inte ger något större resultat.

Under januari börjar jag att äta Tetralysal och får i princip alla biverkningar som finns, min läkare rekommenderar att jag härdar ut och det gör jag också. Nu har det gått tre månader och min hy har blivit mycket bättre, jag har röda märken på kinderna (ärr?) men nästan alla finnar är borta. Just nu håller jag mina tummar att det inte kommer tillbaka och att min hy sakta men säkert går tillbaka till det normala…

Etiketter: ,