angelicas closet
angelicas closet

Den här med acne är otroligt jobbigt men jag känner att jag äntligen håller på att få kontroll över min hy igen. Det finns inget som jag önskar mer än att detta ska försvinna helt och aldrig komma tillbaka! I helgen hämtade jag iallafall ut min andra omgång med produkter från Jan Marini. Jag har fått otroligt många frågor om dessa produkter så jag tänka svara på ett par i det här inlägget.

Vilka produkter använder du och vad kostar dessa? Jag använder tre produkter; Bioglycolic Facial Cleanser som kostar 329 kronor, C-esta Face Serum som kostar 899 kronor samt Antioxidant Daily Face Protectant som kostar 599 kronor. Detta är de dyraste produkterna jag köpt men samtidigt har jag svårt att sätta ett pris på någonting som faktiskt fungerar för mig.

Vart köper du Jan Marini? Jag köper mina produkter från SkinCity. Det är rätt svårt att hitta Jan Marini eftersom produkterna är medicinska och därmed inte säljs på NK, Åhléns osv. I Stockholm tror jag att produkterna säljs på Akademikliniken men för mig var det lättare att köpa och få tips online.

När började du märka resultat? Den första veckan blev min hy värre men det hade jag fått en ”varning” om innan. Efter två veckor såg min hy mycket bättre ut än det gjort på länge! Nu har jag använt produkterna sedan slutet på november och kommer definitivt att fortsätta.