angelicas closet
Shapewear är underkläderna som formar och framhäver din kropp. Dina plagg får perfekt passform och du behöver inte oroa dig för synliga kanter. Ett vanligt missförstånd är att shapewear endast är till för större kvinnor men dessa underkläder hjälper alla kroppsformer! Jag är slank men älskar att ha underklänningar till fodral eller tajtare kjolar. Till transparenta plagg väljer jag helst underkläder i beige utan sömmar.

[blockquote]Dina plagg får perfekt passform[/blockquote]

Det här behöver du. När det kommer till shapewear finns det något för alla behov men som bas rekommenderar jag att ha ett par svarta och beiga trosor utan kanter, en body samt en svart och en beige underklänning. Investera i dessa så har du alltid rätt under.

Hitta rätt storlek. Det kan vara lockande att gå ner en storlek eller två men det kommer bara bli obekvämt och korvigt vilket betyder att syftet med shapewear försvinner. Om inget annat anges ska du välja din normala storlek.

Märken att räkna med. Mitt bästa tips är att gå på välkända märken och jag kan varmt rekommendera: Maidenform (min stora favorit), Triumph, Studio La Perla, DKNY Intimates och Cosabella.

Tvätta rätt. Se till att alltid följa tvättråden för om du tvättar fel kan passformen bli sämre. Det allra bästa är att tvätta för hand men om du använder tvättmaskin så kör med en tvättpåse. Var rädd om dina underkläder!