angelicas closet

Bilder från min Pinterest

Jag är en person som älskar våren och sommaren så varje år har jag lite svårt att välkomna hösten. För att göra mig lite mer pepp på våra kallare månader har jag skapat ett inspirationskollage med allt posititvt som hör hösten till. Det är ju faktiskt ett par mysiga månader som vi har framför oss! Här är fyra saker som jag ser fram emot;

1. Fika regelbundet med mina vänner. Långa fikastunder på mysiga cafeer, några av mina favoriter i Stockholm är Karla Cafe, Foam och Wienerkonditoriet.

2. Använda mysiga stickade tröjor, capes, lyxiga polotröjor, ullkappor och päls.

3. Titta på avsnitt efter avsnitt av Sex and the City eller någon annan härlig serie utan dåligt samvete.

4. Gå långa promenader på Djurgården som är otroligt vackert på hösten, speciellt när löven börjar skifta i orange och gult.