bröllopsskor
Det tog ett tag för mig att hitta mina bröllopsskor. Jag trodde att det skulle vara enkelt men så fel jag hade! Efter mycket letande och testande så hittade jag äntligen mitt par. Jag hade bara ett par skor och bytte aldrig under kvällen. Eftersom jag får många frågor gällande bröllopsskor så tänkte jag dela med mig av mina bästa tips!

Hitta din inspiration. Samla inspirationsbilder på Pinterest med bröllopsskor som du gillar.

Nyckelord. Skriv ner några nyckelord som svarar på följande frågor. Hur många par skor vill du ha under bröllopsdagen? Vilken modell känner du sig bekväm i? Vilken klackhöjd är du ute efter?

Börja i tid! Även om det är flera månader kvar till bröllopet så håll dina ögon öppna. Testa olika modeller och var öppen för förslag. Jag var till exempel övertygad om att jag ville ha platå från början.

Var ärlig mot dig själv. Tänk på att du ska ha dina skor hela dagen. Det är viktigt att bröllopsskorna är bekväma eftersom det blir en del dansande! Välj den klackhöjd som du normalt brukar välja.

skor

Tips på butiker

Luciano Padovan Humlegårdsgatan 19. Bekväma italienska skor. Det var här som jag hittade mina bröllopsskor.

SavannahsBirger Jarlsgatan 1. Skor från bland annat Jimmy Choo, Christian Louboutin och Manolo Blahnik. Har tyvärr inte världens bästa service men väldigt vackra skor.

NK Hamngatan 18-20 Stort utbud av bland annat Kurt Geiger, Rizzo, Sergio Rossi, Jimmy Choo och Stuart Weitzman.

Zalando Finns både lyx och budget. Här kan du välja bland märken som LK Bennett, Steve Madden, Carvela och Michael Michael Kors. Välj modell och sortera sedan efter färg.

Net-a-porter För dig med obegränsad budget. Net-a-porters sortiment är skohimlen online. Mina drömskor var dessa från Charlotte Olympia.