Här hemma pågår förberedelserna för fullt inför vår nya familjemedlem! Idag ställde vi spjälsängen bredvid vår och jag har bäddat i rosa och vitt. Det är helt otroligt att vår dotter kommer ligga där snart, det är svårt att ta in eftersom det är något som är så nytt och stort i ens liv.

Spjälsängen kommer från Troll och modellen heter Bedside crib. Vi valde den här modellen eftersom man väldigt enkelt fälla upp och ner en del av sängen. Det är inte mycket som saknas nu men jag vill gärna köpa en fin mobil att hänga upp!

Det var inte helt lätt att bestämma sig för vilka märken man ska satsa på utan jag gick på recensioner online och rekommendationer från butikspersonal. Jag har inte gått helt bananas med shoppingen till babysängen men har ett par uppsättningar av allt. På bilden ser ni några saker som vi köpt; en vit kudde från Candide, påslakan med trollsländor och en rosa gallerfilt från Bliss Sthlm, madrass, lakan och spjälskydd från NG Baby. Den söta rosa kaninen kommer från Livly.