Jag har lyckats bli sjuk såhär lagom till jul. Det är tråkigt på många sätt och idag fick jag till exempel ställa in en plåtning vilket kändes väldigt trist! Nu håller jag tummarna att jag blir frisk snart och när man är hemma sjuk finns det tre saker som brukar hjälpa:
angelicas closet

En sovmask. Bra när man vill sova på dagen men det är ljust i rummet. Min turkosa med texten I love sleep kommer från PJ Salvage. Gott med sömn brukar göra stor skillnad!

angelicas closet

Några koppar te. Jag dricker helst grönt te med honung och en favorit är Gröna havtorn från NK. Min gråa stora kopp med guldrand finns på Indiska.

angelicas closet

Modetidningar. När jag är sjuk läser jag hellre tidningar än att surfa på iphonen. Det känns bättre för ögonen! En av mina favoriter är brittiska Harpers Bazaar och jag gillar det senaste omslaget med Lily James.