kaffe croissant egentid.jpgkaffe croissant egentid.jpg

Som nybliven tvåbarnsmamma får man inte mycket egentid. Iallafall nu i början när Livia vill äta i princip hela tiden. Hon har en tid på dagen när hon sover lite längre och om vi är hemma då brukar jag passa på att vila, läsa en tidning eller pilla med datorn. Idag åt jag en croissant, drack kaffe och läste det nya numret av Harper’s Bazaar. Fredagslyx! 

Under dagen har vi varit hos barnläkaren och tittat till lilltjejens gulhet. Hon är fortfarande lite gul men inte så pass mycket att hon behöver behandling. De behövde dock ta blodprov på henne för att vara på den säkra sidan och det tog tre försök innan de lyckades. Det var fruktansvärt att se henne så ledsen och jag ville bara resa mig upp efter första försöket och gå hem. Nu är det iallafall klart och jag håller tummarna för ett bra resultat!


bazaar.jpgbazaar.jpg


blommor bukett.jpgblommor bukett.jpg