IMG_8326.jpgIMG_8326.jpg

Här är produkterna som hjälpte mot min acne. Tre flaskor från Jan Marini. Jag har ju skrivit en del om dessa innan men eftersom jag får så många mail tänkte jag skriva om produkterna igen. Jag har ju använt hudvårdsmärket under flera år nu och är otroligt nöjd! Produkterna jag använder dagligen är:

Bioglycolic Facial Cleanser En rengöring som man masserar in och tar bort med en fuktig bomullsrondell. Man känner att den rengör på djuper och huden känns fräsch efter.

C-esta Face Serum Ett magiskt serum som passar flera hudtyper. Ökar hudens elasticitet och motståndskraft. Det här serumet applicerar man efter rengöringen.

Antioxidant Daily Face Protector En ansiktscreme med SPF 30. Huden känns inte alls fettig utan den absorberas snabbt och gör att huden känns len. Det här är det sista steget i min dagliga hudvårdsrutin.

Jag brukar köpa mina produkter online på Skincity eller Lyko. Det blir väldigt dyrt (runt 1900 kr för alla tre) men för mig är det värt varenda krona. Självklart vet jag inte exakt hur mycket som kroppen ordnade själv och hur mycket produkterna gjorde men jag är övertygad om att dessa hade en betydande roll för min hy. Min acne är borta sedan två år men jag har inga planer att byta märke, varför ändra på ett vinnande koncept?

I nästa vecka kommer jag att skriva mer om hur det var att ha acne och hur den faktiskt fick Johan att bli kär i mig.