Igår var jag på ett event som Vichy hade i Eric Ericssonhallen på Skeppsholmen. På plats var det två korta föreläsningar om huden och en interaktiv utställning med Vichys produkter. Jag gillar Vichy och min favorit är deras oparfymerade deodorant i helvit förpackning, har inte hittat någon som är bättre!

Jag och Bella möttes upp för en drink innan eventet och sedan åkte vi dit tillsammans, så mysigt.

Det fanns massor med produkter att kika närmare på.

Det var intressant att höra Claudia Aguirre prata om sambandet mellan hjärnan och huden.

Hade på mig en lång ribbad klänning igår.

Man såg ut som en larv i den här maskinen haha! Här kunde man se hur viktigt det är med solskydd och om man hade på sig solskydd den dagen hur mycket som faktiskt var kvar. Jag använder alltid spf 30 i ansiktet oavsett om det är vinter eller sommar.

Etiketter: ,