Mulberry Lily
När vi var i Palma under vintern köpte jag en Lily från Mulberry. Jag blev överlycklig när jag hittade den i en perfekt rosa nyans på rean! Väskan är ett av mina bästa köp någonsin och modellen small passar mig perfekt. När jag har Alma i barnvagn använder jag aldrig stora väskor så jag har fått bra användning för mina mindre axelremsväskor.

Nu när jag är så pass nöjd med min Lily vill jag gärna köpa den i fler färger. Nästa köp kommer nog bli en svart eller metallic! Även om inte kan shoppa på rean tycker jag att väskan har ett överkomligt pris om man jämför med många andra märken. Mulberry har otroligt bra kvalitet och stilrena klassiska modeller som man inte tröttnar på i första taget.

lily

Väskan Lily finns att köpa online på bland annat Net-a-porter och Mulberry.

Etiketter: ,