frukost Mildh press
Under förmiddagen besökte jag Mildh Press på Humlegårdsgatan som visade upp sommarkollektionerna från några utvalda varumärken.

Egentligen skulle jag vara där redan på morgonen men hissen i vårt hus var trasig och det är mission impossible att ta sig ner med barnvagn utan hiss. Höjdpunkten på pressvisningen var iallafall alla fina skor från Billi Bi och Af Klingberg. Mjuka nyanser med vackra detaljer som gör att man längtar till sommaren.

Efter Mildh gick jag och Alma vidare till Sturehof för lunch med två vänner. Alma brukar vara lätt att ha med men just idag var hon lite trött så jag fick underhålla henne varje sekund med allt från klossar till bröd och min iPhone. När hon har tröttnat på min iPhone vet man att det är dags att göra något annat.
Billi bi Af Klingberg
Af Klingberg