IMG_8421.jpegIMG_8421.jpeg

I slutet på förra veckan var jag på ett mysigt event hos Mildh Press. På plats kunde man spana in nya kollektioner, mumsa på allt från lussebullar till karameller och göra egna julkransar. Mina fingrar är långt ifrån gröna men det är något jag vill bli bättre på. Det är harmoniskt att skapa med händerna.

På eventet drack jag mitt första glas julmust och när jag gick därifrån började jag genast tänka på julen hemma hos oss. Ljusstakarna är uppe i fönstret men nu vill jag fylla på med fler juldekorationer. Granen kommer vi köpa runt Lucia men jag startar gärna det andra innan. Tycker att det är så mysigt med juldekorationer och när jag blir gammal kommer jag säkert vara en sådan där tant som har 200 tomtar och 1 ton glitter hemma haha.


IMG_8403.jpegIMG_8403.jpeg

Julkransar in the making hos Mildh


IMG_8437.jpegIMG_8437.jpeg

OPI har massor med snygga nyanser till julens festligheter


IMG_8450.jpegIMG_8450.jpeg

Charlotte Bonde gör otroligt vackra smycken.


IMG_8471.jpegIMG_8471.jpeg

Mmm polkagrisar!


IMG_8480.jpegIMG_8480.jpeg

I Dig Denim gör neutrala hållbara barnkläder med något för alla.