Ett år går snabbt och nu är det dags igen för shoppinghögtiden Black Friday.
Under dagen hittar du fantastiska kampanjer och vill man shoppa är det här ett gyllene tillfälle. Det är lätt att dras med när det är rea överallt men undvik att shoppa bara för att. Ta istället tillfället och köp något som du har tittat på innan, som du verkligen behöver eller suktar efter. Smart shopping helt enkel!

Angelica Aurell

Min fina tyllkjol från Little Mistress finns på Asos med 20% rabatt

Här är onlinebutikerna som jag kommer ta en närmare titt på under dagen;

Asos har 20% på hela sortimentet med koden GOGOGO. På Asos brukar jag mest köpa klänningar och kjolar.
Boozt ger 20-50% rabatt under hela helgen. Jag har spanat in ett par gråa boots som jag kanske kommer lägga vantarna på…
Ellos ger dig frakt och upp till 50% rabatt. Ellos har massor med märken och ett bra utbud med barnkläder. Glöm inte att spana in Ellos egna varumärke som bland annat har fina blusar.
Nelly har 20% på nästan allt med koden BLACK20. Nelly har dessutom fantastiska deals varje timme under fredagen! Värt att hålla ett öga på.
Babyshop har upp till 70% rabatt! Perfekt tillfälle att köpa kläder och leksaker till den lilla. Jag tycker att Babyshop har en väldigt bra utbud och jag har handlat en hel del till Alma både i butiken och online.
Zalando slår på stora trumman och ger upp till 70% rabatt på 90 000 produkter. Kampanjen gäller under hela helgen.
The Outnet har utförsäljning med upp till 85% rabatt (!) på designers som Tory Burch, Isabel Marant, Missoni, Lanvin och Stella McCartney.

Etiketter: