Angelica Aurell
Jag var bara i London ett dygn men det var ett väldigt roligt sådant! Jag flög dit på tisdagsmorgonen tillsammans med Emelie från Veckorevyn och Elisabeth från CHIC som är två underbara tjejer. När vi landade åkte vi direkt till hotellet och sprang i princip till restaurangen eftersom vi var så himla hungriga! Efter en härlig lunch med massor av skratt var det dags för hår och makeup, ombyte och min outfit kan ni se i det här inlägget.

Eventet för Ellie Gouldings samarbete med Deichmann var på MC Motors. En häftig och intim lokal. Eventet började med bubbel och sedan var det en modevisning där hela kollektionen visades. Modevisningen fick en på riktigt bra humör och man ville bara ställa sig upp och dansa! Efter kom Ellie Goulding och sjöng några av sina låtar. Det var väldigt mäktigt att höra henne sjunga några meter ifrån en! Jag vet inte hur det är möjligt men hennes röst är ännu bättre live.

day birger et mikkelsen loafers

Jag flög till London i mina härliga ”Hello” loafers från DAY

Angelica Aurell

Blev sminkad innan eventet, så härligt eftersom jag inte är så duktig på makeup haha

Angelica Aurell

Eventet höll på MC Motors i London. Man fick inte ta bilder när Ellie sjöng så jag tog den här istället

Ellie Goulding Deichmann event

Skål, skål, skål!

Ellie Goulding Deichmann

Modevisning av Ellie Gouldings kollektion för Deichmann

Ellie Goulding Deichmann

Älskar hur man stylade dessa mules med en vit klänning

 mondrian london hotell

Vi åt en stor frukost på onsdagsmorgonen

angelica aurell

Köpte med en kaffe innan vi skulle åka mot flygplatsen