Förra veckan hade jag och Johan några härliga dagar i London. Jag hade inte varit i London sedan 2016 så det var roligt att komma tillbaka nu. Vi hade tur med vädret för vi hade sol och blå himmel varje dag! Känns rätt ovanligt för London på vintern hehe. Såhär såg våra dagar ut;

Klart man tar en runda förbi Buckingham Palace!

Onsdag: Vi tog eftermiddagsflyget och det var väldigt få människor på planet. Vi tog en taxi från Heathrow vilket tog ungefär 45 minuter. Checkade in på The Stafford och åt middag på deras American Bar.

Torsdag: Åt en stor frukost på hotellet. Vi gick ut i solen och promenerade i St James Park, köpte kaffe och gick mot Buckingham Palace. Johan behövde jobba resten av dagen så jag styrde mot Belgravia innan jag gick till Harrods. Jag åt sushi där och köpte några presenter. Jag hittade ingenting till mig själv men ibland är det kul att bara titta också. Efter tog jag en promenad tillbaka till Mayfair och till The Connaught Patisserie för fika. Det var så gott! Lite senare mötte en vän och drack te på Richoux innan det var dags att gå tillbaka till hotellet. Vi bytte om och styrde mot en födelsedagsfest på Bar des Pres och kvällen fortsatte sedan på Annabel’s.

Diskret liten skyltning för Louis Vuitton utanför Harrods

Fika för en på The Connaught Patisserie

Utanför Richoux

Kvällens outfit blev en svart fodralklänning från Twinset

Festligheter på Bar Des Pres

Fredag: Tog en välbehövlig sovmorgon. Promenerade runt i Mayfair och gick till bland annat Maison Assouline som har en jättefin butik och bar. Synd att böcker väger så mycket annars jag köpt med mig några. På eftermiddagen åt vi lunch med vänner på LPM. Efter lunchen gick vi till Wallace Collection som jag verkligen längtat efter. Det är ett museum sedan 1900 och har en enorm samling konst. Här hittar du målningar av bland annat Rubens och Rembrandt. Det är gratis inträde och man kan också fika där. Innan vi gick tillbaka till hotellet spanade vi i några butiker och tog ett varv på Selfridges. Det är så fint där men var massor med människor. På kvällen åt vi middag på Franco’s som hade jättegod pasta.

Lördag: Gick upp tidigt och gick ut i St James Park för lite frisk luft. Vi hoppade faktiskt över hotellfrukosten och åt på ett cafe i parken. Vi tog en promenad och gick tillbaka till hotellet, packade och åkte mot flygplatsen.

Så fint inne på Maison Assouline! Massor med böcker och en trevlig bar.

Wallace Collection är helt klart en höjdpunkt från resan!