angelica-aurell-asos-kokkedal-slott.jpgangelica-aurell-asos-kokkedal-slott.jpg

På tisdag förmiddag tog jag och Johan bilen till Danmark och mot Kokkedal slott. Vi bodde på det här slottet förra året och bestämde snabbt att vi ville åka tillbaka den här sommaren. Nu fick dock Alma fick stanna hemma hos farmor och farfar i Skåne. Kokkedal slott ligger knappt 2 timmar med bil från Johans föräldrar så det är ett perfekt ställe att koppla av och unna sig egentid.

Vi bodde på slottet i två nätter och har njutit av god mat och vin, hyrt cyklar och trampat till Rungsted, solat och bara kopplat av. Det här med att kunna läsa en bok i lugn och ro är verkligen den ultimata lyxen… 


angelica-8294.jpgangelica-8294.jpgangelica-8306.jpgangelica-8306.jpg


angelica-aurell-kokkedal-slotangelica-aurell-kokkedal-slot


ilse-jacobsen-sandalerilse-jacobsen-sandaler